A Baranya megyei Foglalkoztatás Paktum 2019. december 3-án Dél-Dunántúli regionális Paktum konferenciát rendezett annak érdekében, hogy a megvalósításban résztvevők, a célcsoport érdekében feladatokat ellátók, valamint a potenciális foglalkoztatók szakmai eszmecserét folytathassanak a Paktum projektek sikeres megvalósítása érdekében.

2021-ben 7 helyszínen valósítottunk meg roadshownkat, melynek célja a megye foglalkoztatóinak megszólítása és tájékoztatása volt, a megyei paktum által nyújtott lehetőségekről.

2019. november 26-án került megrendezésre a II. Hevesi Karriernap. A térség legnagyobb munkaadói és képző intézményei mellett a Heves Megyei Foglalkoztatási Paktum munkatársa is részt vett.

A TOP-5.1.1-15-HE1-2016-00001 azonosító számú „Heves Megyei Foglalkoztatási Paktum a megyei foglalkoztatás fellendítésére” című projekthez kapcsolódóan a Heves Megyei Foglalkoztatási Paktum - együttműködésben a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával és a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályával - munkaerő-piaci roadshow keretében 6 alkalmas Állásbörzét szervezett Heves megye járásaiban.

2019. október 29-én került megrendezése a Heves Megyei Kormányhivatal és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara jóvoltából az állásbörze.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén ősszel is csatlakozott a Heves Megyei Foglalkoztatási Paktum a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztálya illetve a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Gyöngyösi Állásbörzéhez.

1. oldal / 4